Pripovedovanje zgodb prek družbenih medijev

Ste navdušen uporabnik družbenih medijev? Radi komunicirate z vrstniki, iščete zanimive novice, se udeležujete dogodkov, ukrepate prek skupnih dejavnosti, delite svoje misli in komentirate objave drugih? Z orodjem, ki ga predstavljamo tukaj – pripovedovanje zgodb prek družabnih medijev –  boste našli praktičen vodnik o tem, kako uporabljati svoje najljubše platforme (tukaj smo izbrali skupine na Facebooku), da prenesete svoje sporočilo, poveste pomembno zgodbo in spodbudite druge k sodelovanju. s svojim namenom, širiti besedo! Oglejte si korak za korakom, kako odkleniti moč skupin na Facebooku, da pripovedujete zgodbo z uporabo vizualnih elementov, besed in hashtagov. Sprehodite se skozi naše orodje in izvedite več o tradicionalnem pripovedovanju zgodb (zgodovinska retrospekcija) in značilnostih današnjega digitalnega pripovedovanja zgodb (str. 4–11), potencialu družbenih medijev pri pripovedovanju zgodb in nekaj odličnih primerih pripovedovanja zgodb s Facebooka, Instagrama, Twitterja, YouTuba in Tika. Tok (str. 12–33) in končno analitični vodnik o tem, kako uporabiti skupine na Facebooku za posredovanje sporočila s primeroma Futuristic Tale in Nick’ Story of Astypalaia* (str. 34–75). Nenazadnje razložimo praktične prednosti  Facebook skupin in odgovorimo na nekaj vprašanj o tem, kako vzporedno uporabljati druge platforme (str.76-87).

(*V video vadnici, ki spremlja to gradivo, boste proti koncu našli še eno primerno objavo z imenom Pedion Areos in govori o preobrazbi mestnega parka v Atenah.)

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA. 2021-1-ES02-KA220-YOU-000029048

Copyright © 2022 Green Artivism. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive