Spletni dogodek o Green Artivizmu je končan!

Ekipa Future Needs (partner projekta) je imela najboljšo izkušnjo pri predstavitvi tega Erasmusplus projekta svojim ciljnim skupinam na Cipru. Na kratko, a smiselno so razložili nabor orodij, delili svoja razmišljanja o lokalnih in mednarodnih okoljskih vprašanjih ter se seznanili z že opravljenim delom ciprskih umetnikov, arhitektov in nevladnih organizacij na to temo. Društvo Future Needs se iz vsega srca zahvaljuje vsem, ki so se srečanja udeležili in z njimi delili svoje delo. Posebna zahvala gre Orestisu Matsasu, Katerini Foukari, Eleni Daniel, Andreasu Panayiju, Konstantini Skalionti ter nenazadnje Victorasu Pallikarasu in Natasi Ioannou iz organizacije Friends of the Earth Cyprus.

Vsi, ki so se pridružili ekipi Future Needs na spletnem dogodku, in vsi ostali, ki se slednjega niso udeležili, so lepo dobrodošli na naši spletni strani Green Artivism. Vabimo vsakega posameznika, da prenese videoposnetke in datoteke z razlagami štirih orodij iz nabora orodij našega projekta, da se z njimi “poigra”, jih preizkusi in se pridruži ekipi Future Needs na naslednjem spletnem srečanju v začetku novembra – to bo na “pilotnem dnevu”. Takrat bo ekipa Future Needs analitično predstavila 4 orodja, jih v živo preizkusila skupaj z udeleženci, izvedla manjšo vajo, odgovorila na morebitna vprašanja in delila vprašalnik za povratne informacije.

Spremljajte nas tukaj in na socialnih omrežjih (@greenartivism), da ne spregledate prijavnice in povezave do srečanja!

 

Več o nalogah in naslednjih dejanjih v sklopu tega projekta: https://www.youtube.com/watch?v=zHsYLFVNsgI . Sledite nam na Instagramu!

This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use that might be made of the information contained therein. 2021-1-ES02-KA220-YOU-000029048

Copyright © 2022 Green Artivism. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive