Η διαδικτυακή εκδήλωση για τον Green Artivism ολοκληρώθηκε!

Η online ενημερωτική ημερίδα για το Erasmus Plus project, Green Artivism ολοκληρώθηκε. 

Η ομάδα της Future Needs (εταίρος στο έργο) είχε μια πολύ καλή εμπειρία από τη συνάντηση αυτή όπου παρουσιάστηκε το έργο στις ομάδες-στόχους της στην Κύπρο, εξηγήθηκε η εργαλειοθήκη συνοπτικά αλλά ουσιαστικά, εκφράστηκαν σκέψεις για τα τοπικά και τα διεθνή περιβαλλοντικά ζητήματα και επίσης έγινε γνωστό το σπουδαίο έργο νέων Κύπριων καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων & ΜΚΟ που έχει ήδη γίνει σε σχέση με τον πράσινο ακτιβισμό. Η ομάδα της Future Needs θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα όλους όσους παρευρέθηκαν και μοιράστηκαν μαζί της τη δουλειά τους. Ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον Ορέστη Μάτσα, την Κατερίνα Φουκαρά, την Έλενα Δανιήλ, τον Ανδρέα Παναγή, την Κωνσταντίνα Σκαλιόντα, τον Βίκτωρα Παλληκαρά και την Νατάσα Ιωάννου από τους «Φίλους της Γης στην Κύπρο».

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην ημερίδα αλλά και όσοι δεν τα κατέφεραν, μπορούν να μπουν στον ιστότοπο του Green Artivism, να κατεβάσουν τα βίντεο και τα επεξηγηματικά αρχεία των 4 εργαλείων της εργαλειοθήκης μας, να «παίξουν» με αυτά, να τα δοκιμάσουν και να μας βρουν πάλι στην επόμενη διαδικτυακή μας συνάντηση στις αρχές Νοεμβρίου στην Ημέρα Δοκιμής. Η ομάδα της Future Needs τότε, θα παρουσιάσει τα 4 εργαλεία πιο αναλυτικά, θα τα δοκιμάσει live μαζί με τους συμμετέχοντες, θα γίνουν ασκήσεις και θα μοιραστεί ένα ερωτηματολόγιο για feedback. 

Μείνετε συντονισμένοι εδώ και στα social media του έργου (@greenartivism) για τη φόρμα εγγραφής και το Link της συνάντησης!

 

Δείτε περισσότερα σχετικά με τους στόχους του έργου Green Artivism και τις επόμενες φάσεις και δράσεις του: https://www.youtube.com/watch?v=zHsYLFVNsgI

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram, @greenartivism

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις. 2021-1-ES02-KA220-YOU-000029048

Copyright © 2022 Green Artivism. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive