Festival GreenArtivism

🌈 Odkrijte čarobnost, ki se razvije, ko se skupnosti združijo

Sodelujte v privlačnih delavnicah artivista, da sprostite svojo ustvarjalnost 🎨

Laura G. Becarés nam je pomagala odkriti našo najbolj ustvarjalno plat med delom na naših kolažih. Trudili smo se zajeti različne naravne teksture, ki jih ponuja okolje Biosfernega rezervata Omaña in Luna, da bi ustvarili posamezne sestave in skupinsko umetniško delo. To skupno delo je bilo razstavljeno v La Casona de Murias de Paredes do sredine novembra.

Opazujte nebeško lepoto skozi očarljivo izkušnjo opazovanja zvezd 🌌 in uživajte v skodelici vroče čokolade

Opazovanje lune, ozvezdij, planetov, umetnih satelitov in padajočih zvezd, skupaj s komunikatorjem znanosti Joséjem Vicentejem Casadom, in doživite nepozaben večer.

Odpotujte na vpogledno geološko pot 🏞️

Zjutraj nas je José Vicente Casado popeljal na voden ogled fosilnega gozda Valdesamario, geološke točke v regiji. Pridite in poglejte, in… pazite se baziliska.
Nato smo se približali mestu La Utrera, da se naučimo lova na zlato. Vedno se zdi, da je kakšen kos. Bi lahko bil vaš?

Delite čudovite trenutke na našem podeželskem pikniku 🍲

Po dopoldnevu polnem dejavnosti smo se vsi zbrali v parku Riello za podeželski piknik. Prinesite svojo hrano, mi pa smo poskrbeli za prigrizke in glasbo.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA. 2021-1-ES02-KA220-YOU-000029048

Copyright © 2022 Green Artivism. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive