Το Φεστιβάλ GreenArtivism

🌈 Ανακαλύψτε τη μαγεία που αναπτύσσεται όταν οι κοινότητες ενώνονται

Συμμετέχετε στα εργαστήρια greenartivist για να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας 🎨

Η Laura G. Becarés μας βοήθησε να εξερευνήσουμε την πιο δημιουργική μας πλευρά καθώς δουλεύαμε στα κολάζ μας. Προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε τις διάφορες φυσικές υφές που προσφέρονται από το περιβάλλον της Βιοσφαιρικής Περιοχής των Valles de Omaña και Luna για να δημιουργήσουμε ατομικές συνθέσεις και ένα συλλογικό έργο τέχνης. Αυτό το συλλογικό έργο εκτέθηκε στη La Casona de Murias de Paredes μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Αντικρύστε την ουράνια ομορφιά μέσα από μια μαγευτική εμπειρία παρατήρησης των αστεριών 🌌 και απολαύστε μια κούπα ζεστή σοκολάτα

Παρατήρηση του Φεγγαριού, αστερισμών, πλανητών, τεχνητών δορυφόρων και πτώσης αστέρων, δίπλα στον επικοινωνητή επιστήμονα José Vicente Casado, και απολαύστε μια αξέχαστη βραδιά.

Ξεκινήστε μια γεωλογική διαδρομή 🏞️

Το πρωί, ο José Vicente Casado μας συνόδευσε σε μια ξενάγηση στον οδηγό του ορυκτού δάσους του Valdesamario, ένα γεωλογικό σημείο ενδιαφέροντος στην περιοχή. Δείτε το και… προσοχή στον βασιλίσκο.
Στη συνέχεια, πλησιάσαμε το χωριό La Utrera για να μάθουμε πώς να αναζητούμε χρυσό.

Μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές στο εξοχικό μας πικνίκ 🍲

Μετά από ένα πρωινό γεμάτο δραστηριότητες, συγκεντρωθήκαμε όλοι στο πάρκο Riello για ένα πικνίκ στη φύση. Ο καθένας έφερε το φαγητό του και εμείς παρείχαμε τα ορεκτικά και τη μουσική.

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις. 2021-1-ES02-KA220-YOU-000029048

Copyright © 2022 Green Artivism. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive