Πώς να φτιάξετε ανθότυπους

Η ανησυχία για την κλιματική αλλαγή, ο στόχος να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τον πλανήτη μας και να συμβάλουμε σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής και την αποφασιστικότητα να υψώσετε τη φωνή σας και να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτό ή το άλλο θέμα. Ό,τι κι αν είναι, θέλουμε να ακούσουμε από εσάς.

Αυτά τα 2 εκπαιδευτικά βίντεο (5 λεπτά το καθένα) επικεντρώνονται στη δημιουργία καλλιτεχνικών εικόνων, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες που σέβονται το περιβάλλον. Το πρώτο βίντεο θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία κατασκευής της δικής σας κάμερας obscura και το δεύτερο βίντεο θα σας δείξει πώς να δημιουργείτε ανθότυπους, εικόνες παρόμοιες με φωτογραφίες αλλά χρησιμοποιώντας φυσικές χρωστικές ουσίες.

Το camera obscura και ο ανθότυπος εμφανίζονται ως ένα είδος αργού εργαλείου και τεχνικής φωτογραφίας, που θα δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το περιβάλλον σας (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων) και να απολαύσετε τη δημιουργική διαδικασία.

Μοιραστείτε την τέχνη σας μαζί μας!

This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use that might be made of the information contained therein. 2021-1-ES02-KA220-YOU-000029048

Copyright © 2022 Green Artivism. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive