Kako narediti Camera Obscura

Zaskrbljenost zaradi podnebnih sprememb, cilj izboljšati naš odnos do našega planeta in prispevati k bolj trajnostnemu načinu življenja ter odločenost, da dvignete svoj glas in aktivno sodelujete pri tej ali drugačni zadevi. Karkoli že je, želimo slišati od vas.

Ti 2 video vadnici (po 5 minut) sta osredotočeni na ustvarjanje umetniških podob z uporabo surovin, ki so spoštljive do okolja. Prvi videoposnetek vas bo vodil skozi proces izdelave lastne kamere obscure, drugi videoposnetek pa vam bo pokazal, kako ustvariti antotipije, podobe, podobne fotografijam, vendar z uporabo naravnih pigmentov.

Camera obscura in antotip se pojavita kot nekakšno orodje in tehnika počasnega fotografiranja, ki bosta ponudila priložnost, da stopite v stik z okoliškim okoljem (vključno z ljudmi) in uživate v ustvarjalnem procesu.

Delite svojo umetnost z nami!

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA. 2021-1-ES02-KA220-YOU-000029048

Copyright © 2022 Green Artivism. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive