Τα αποτελέσματα της Ημέρας Δοκιμής των 4 εργαλείων

Τα αποτελέσματα της Ημέρας Δοκιμής των 4 εργαλείων από την Future Needs στις 11/10/22

Η Ημέρα Δοκιμής (πιλότος) των 4 εργαλείων του έργου Green Artivism στην Κύπρο από την Future Needs – εταίρο στο έργο –  πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 22/11/10. Τέσσερα μέλη της Future Needs, η Λίνα Γιαννιβασίλη, η Θεοδώρα Παπανικολάου, η Γεωργία Νικολακοπούλου και η Μυρτώ Γιωτάκου παρουσίασαν αναλυτικά τη λειτουργία των 4 εργαλείων, το βίντεο-δοκίμιο, την αφήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον συμμετοχικό αστικό σχεδιασμό, τις ανθοτυπίες και την camera obscura. 


Εκτός από κάποιες θεωρητικές πλήροφορίες για τα εργαλεία, παρουσιάστηκαν παραδείγματα χρήσης των εργαλείων και σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο (π.χ. η χρήση της πλατφόρμας Miro). Οι συμμετέχοντες μας μετέφεραν την άποψή τους  συμπληρώνοντας τα ερωτηματολόγια που τους μοιράσαμε online. Επιπλέον, οι μαθητές από το ιδιωτικό σχολείο Ολύμπιον στην Κύπρο, που συμμετείχαν στην Ημέρα Δοκιμής- μας ενημέρωσαν ότι έχουν ήδη δημιουργήσει ένα έργο τέχνης εμπνευσμένο από το Green Artivism και ότι σκοπεύουν να δημιουργήσουν περισσότερα κομμάτια χρησιμοποιώντας το εργαλείο της ανθοτυπίας για το χριστουγεννιάτικο παζάρι τους.


 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε να τους δώσαμε έμπνευση και ιδέες για τις μελλοντικές τους δράσεις.

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις. 2021-1-ES02-KA220-YOU-000029048

Copyright © 2022 Green Artivism. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive