Έκθεση Greenartivism

Η La Casona in Murias de Paredes, León (Spain) φιλοξένησε την έκθεση Greenartivism. 1 Αυγούστου 2023 – 15 Νοεμβρίου 2023

Η έκθεση παρέχει πληροφορίες σχετικά με το έργο και παρουσιάζει τα έργα που δημιούργησαν οι μαθητές του λυκείου IES Lancia στο Λεόν, κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων του έργου Greenartivism.

Οι μαθητές χρησιμοποίησαν τεχνικές ανθοτυπίας και χαρακτικής για να εκφράσουν καλλιτεχνικά τις σκέψεις τους για την κλιματική αλλαγή, τις επιπτώσεις της και τις στάσεις προς υιοθέτηση. Αυτά τα έργα συνοδεύονται από δημιουργίες που έγιναν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Greenartivism που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2023 στη Βιοσφαιρική Περιοχή των Valles de Omaña και Luna.

Επίσης, είναι αξιοσημείωτη η συνεργατική προσπάθεια πίσω από την αφίσα Greenartivism, η οποία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και ολοκληρωμένη από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις. 2021-1-ES02-KA220-YOU-000029048

Copyright © 2022 Green Artivism. All Rights Reserved.

Powered by Innovation Hive